ПЛАЩАНЕ

  1. Плащане при доставка - при доставка се заплаща на куриера,като към цената на поръчаните артикули се прибавя и цената за доставка.


  2. Плащане чрез paypal.com -  Ако притежавате дебитна или кредитна карта , можете да платите през системата paypal.com При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на paypal.com където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането. Трябва да следвате всички стъпки, за да бъдете върнати в страницата ни и да се регистрира поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата  сметка. При получаване на стоката не дължите нищо на куриера.

  3. Плащане чрез Epay.bg -  Ако притежавате дебитна или кредитна карта , можете да платите през системата Epay.bg. При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на Epay.bg където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането. Трябва да следвате всички стъпки, за да бъдете върнати в страницата ни и да се регистрира поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата банкова сметка. При получаване на стоката не дължите нищо на куриера.

 

  4. Плащане на каса на Easypay - Ако искате да платите в брой на касите на Easypay (Изипей АД), изберете опцията „Easypay” от страницата. Така заявявате, че желаете да платите по този начин и ще получите своя уникален код, който идентифицира предстоящото плащане. Запишете кода и отидете в най-близката каса на Easypay. Лесно можете да откриете коя е тя, като проверите списъка с каси тук . Кажете, че искате да направите плащане чрез Easypay (Изипей АД) към интернет търговец, посочете име на фирма "Паола Аполоня" ООД и представете  Вашия уникален код . Платете стойността на поръчката и напълно автоматично ние получаваме плащането, след което ще Ви изпратим на посочен адрес поръчката ! Сумата, която ще платите, ще бъде равна на обявената в сайта  - без никакви допълнителни такси и удръжки. При получаване на стоката не дължите нищо на куриера.

  5. Банков превод - Ако изберете този метод на плащане ще получите инструкции за банков превод. Поръчката ще Ви бъде изпратена само след получено плащане. При получаване на стоката не дължите нищо на куриера.