www.paola-apologna.com използва "бисквитки" за аналитични,статистически и маркетингови цели, за да улесним Вашето сърфиране. С посещението му се съгласявате с това и приемате нашите условия. Ако блокирате "бисквитките", някои функции на сайта ще бъдат прекратени и това може да доведе до неизправности или грешки в използването на сайта. Подробности

MIYUKI - Bead and Craft

Публикувано от Paola_Apologna 27.09.2016 0 Коментар(и) ПОЛЕЗНО,

КОМПАНИЯТА : 
Преди около 60 години Сейичи Кацуока за първи път попада на ситни ("семена") стъклени  мъниста и моментално остава очарован от техния блясък и красота. От 1949 г., той се посвещава на изучаването на изкуството за изработка на мъниста от стъкло . Страстта на Сейичи да изработва  красиви, висококачествени стъклени  мъниста той предава и на сина си - Хироши. Младият Кацуока внедрява още иновации и създава нови видове и стилове в мънистата. Това довежда до основаването на първата японска компания за производстство на стъклени мъниста - MIYUKI . От тогава Миюки са  произвели много нови и прекрасни видове мъниста, като Delica Beads, Drop Beads, Twisted Beads и т.н. Мънистата Миюки са считани за "световен стандарт" поради високото си качество, блясък, и еднаква форма.

ФОРМИ и РАЗМЕРИ на ситните мъниста МИЮКИ :

"Ситни мъниста" е общ термин за всички малки мъниста. Има различни видове по форма и размер, като например Кръгли (Round), Цилиндрични (Delica), Капковидни (Drop), и т.н.

 

Напиши коментар