Този сайт използва бисквитки "cookies". С посещението му се съгласявате с това. Подробности

РАБОТА С ТЕЛ

РАБОТА С ТЕЛ
Покажи
Ред

Ring Gauge - дървен

"Ring Gauge" е уред с помощта на който може да се изработи  пръстен / напр. от тел / по определен размер. Материал - дърво; ..

9,00 лв. Без данък 7,50 лв.

Ring Gauge - от алуминий

"Ring Gauge" е уред с помощта на който може да се определи размера на даден пръстен. Използва се и за изработване на пръстен / напр. от тел / по определен размер. Четир..

24,00 лв. Без данък 20,00 лв.

THING-A-MA JIG DELUXE

Това пособие дава възможност да се сътворяват уникални форми от тел- практически безкрайна! Метална, перфорирана плочка(размер 11,5см на 14см). Също съдържа метални пинове, медна, ..

45,00 лв. Без данък 37,50 лв.

TWIST'N'CURL-ИНСТРУМЕНТ ЗА НАВИВАНЕ НА ТЕЛ

Инструмент за изработка на халки, пружини, орнаменти и мъниста от тел. Съдържа 6 броя различни мандрели(калъпи): 3бр. с кръгло сечение и по един брой с триъгълно,квадратно и пра..

24,00 лв. Без данък 20,00 лв.

Гизмо

Пособие за навиване на тел(изработване на пружина). Комплекта съдържа поставка, 2бр. метални пръчки с манивели и винт за прикрепяне на поставката към стабилна повърхност. Диамет..

24,00 лв. Без данък 20,00 лв.

ИНСТРУМЕНТ ЗА ЗАОБЛЯНЕ НА ТЕЛ

Инструмент за заобляне на острите ръбове, останали след срязване на тел с резачки. Вкарва се края на телта в "чашката" и се върти. Много подходящ при изработката на ..

25,00 лв. Без данък 20,83 лв.

МАНДРЕЛ- калъп за тел-сет 4 форми

4 различни форми, удобна заменяема ръкохватка- многобройни възможности! Създават се 4 форми от тел: овал, кръг, квадрат и триъгълник, в по 23 размера, и всичко това -с един-единств..

14,00 лв. Без данък 11,67 лв.

THING-A-MA JIG-КОМПЛЕКТ ЗА НАЧИНАЕЩИ

Това пособие дава възможност да се сътворяват уникални форми от тел- практически безкрайна! Прозрачната, перфорирана плочка(размер 7,5см на 10см) може да бъде поставена върху ..

18,00 лв. Без данък 15,00 лв.